Bavette - Gastronomía

Print Friendly, PDF & Email

También te puede interesar



5 Respuestas para “Pastel Tiramisú extra cremoso”

  1. Sibiceanu says:

    Thank you for the wonderful recipes. Everything I prepared according to your recipes turned out wonderful. The only problem was with the old tiramisu recipe, the one in the form of a rectangular cake, there in the ganache I think, it’s a mistake, I repeated it 2 times and it came out soft. If you can double check the exact amounts in the recipe.

  2. Francisca says:

    Maravilloso cómo todo lo que haces.
    Una pregunta, de qué marca son los cazos que utilizas ? Gracias

  3. Ana says:

    Tiene una pinta increíble, probare a ver que tal me sale

  4. Maria teresa says:

    Buenas tardes gracias por su tiramiso alhora lo voy haceruna pregunta de cacao són dos cucharadas? Muchas gracias

  5. Pilar says:

    Admite congelación?
    Muchísimas gracias,por sus maravillosas recetas.

Deja un comentario

  • (no será publicado)
  • (La dirección url debe contener http:// ej. http://bavette.es y no bavette.es)